Хубчев: Най-важното бе, че действахме като отбор

11:40
Хубчев: Най-важното бе, че действахме като отбор

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от победата, но изрази мнение, че дуелът с Ружомберок все още не е решен и че липсата на феновете на тима в реванша го притеснява. 

"Бяхме по-добрият отбор. Много тежък мач. Влязохме несигурни и малко смутени в началото, но действахме като отбор и това беше най-важното. В точния момент вкарахме втория гол и това смути съперника. Показахме, че всеки е готов да помага на другия. Разбира се, че много неща може да подобряваме, но засега е това", каза специалистът. 

"И аз съм притеснен и продължавам да съм такъв. 2:0 като гост е добър резултат. Подвикнах да не се отпускаме и да не получим евтин гол. В никакъв случай двубоят като цяло не е решен.Реагираме на база на това, което имаме като потенциал, и това, което успяхме да разузнаем от противника. Радвам се, ако сме успели наистина да изненадаме противника", добави Хубчев. 

Относно подкрепата на феновете и това, че реваншът ще е без публика, той каза: "Отбори като ЦСКА и Левски живеят и са големи благодарение на феновете си. Който и да е треньор и който и да играе, това няма да се промени. Съжалявам страшно много, че на реванша няма да ги има феновете и затова съм притеснен доста".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация