Гризман: Реакцията на Атлетико е жалка

17:47
Гризман: Реакцията на Атлетико е жалка

Новият нападател на Барселона Антоан Гризман определи реакцията на бившия му клуб Атлетико Мадрид относно трансфера му при каталунците като “жалка”. Френският национал официално стана играч на шампионите на Испания миналата седмица, след като те платиха откупната му клауза на стойност 120 милиона евро.

От Атлетико обаче твърдят, че договорката между Гризман и Барселона е направена много по-рано, когато според договора на нападателя на Атлетико клаузата е била на стойност 200 милиона евро, като мадридчани изразиха решителност да подадат жалба до ФИФА относно казуса.

“Реакцията на Атлетико е жалка. Умишлено отидох да говоря с тях, за да не останат изненадани и да могат да се подготвят за бъдещето. Имахме договорка, но след това тя се промени, такива неща се случват, те трябва да го приемат”, коментира Гризман.

Световният шампион с Франция изрази вълнението си от шанса да играе рамо до рамо с Лионел Меси. 

“Той е номер 1 в света и пример за всички други играчи. В НБА имаш ЛеБрон Джеймс, а във футбола имаш Меси. Той ще бъде легенда в очите на моите деца и на техните деца. За мен е щастие, че ще мога да играя с него”, допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация