Лечков: Не съм чул нито един съдия да е подкупен

18:11
Лечков: Не съм чул нито един съдия да е подкупен

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори пред репортерите в Бояна след края на срещата с вътрешния министър Младен Маринов. Героят от САЩ'94 заяви, че е доволен от показаното от реферите в първия кръг на efbet Лига. Той призова критиката да бъде градивна. 

"След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем доволни от съдиите. Не може всичко да е перфектно, но искам ако има критика, тя да е градивна. Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за него. Моля ви да си останем на темата. Надграждаме след срещата с премиера, която се проведе наскоро. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да разведрявам обстановката. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни преди мача и никой няма да ги притеснява и притиска."

"Само се говори за притискане, това не е сериозно. Знаете абсолютно всички много добре по какъв начин се притиска, как се заплашват. Тази среща беше предварително уговорена с министъра. Това, че хакери са хакнали сайта на НАП е ново, от вчера е, нали така. Тази среща беше уговорена преди една седмица и няма нищо лошо. Няма проблем, срещаме разбиране от страна на премиера и министъра на спорта. В тази насока трябва да се разсъждава."

"Не съм чул нито един съдия да е подкупен. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите. Вие не сте ли били заплашвани? Нали сте били заплашвани? Някои ваши колеги са били заплашвани. Има си някакъв ред, дай боже да не се стига дотам. Нека оставим създаденият ред да си функционира по съответния начин", заяви Данчо Лечков пред журналистите.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация