Бербатов: Лукаку трябва да остане в Юнайтед

11:01
Бербатов: Лукаку трябва да остане в Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов защити настоящия такъв Ромелу Лукаку от критиките по негов адрес. Също така, родният футболист призова тимът да не продава белгийския национал на Интер.

“Мисля, че той трябва да остане. Харесвам го и не съм съгласен с всички критики, които получава. Като всеки играч той има някои аспекти, в които да се подобри, но неговите съотборници също трябва да му помагат. Например, ако съм халф и играя с него, трябва да знам как и кога да му подам топката, както и на кой крак това да стане. Смятам, че Оле Гунар Солскяер е подходящият треньор за него, защото ако Лукаку има нужда да го пита нещо, може да отиде при него и да го пита. Оле беше голям нападател, така че ако имаш нужда от съвет за нападатели, трябва да се обърнеш към него.

Юнайтед определено се нуждаят от някого в защита. Хари Магуайър е доста добър с топката, много спокоен и интелигентен е. Антони Марсиал? Спокоен съм, защото много го харесвам. Играхме заедно в Монако и знам, че наистина е добър и че може да стане още по-добър. Харесва ми и Маркъс Рашфорд, той може да се развие и също да стане още по-добър. Пол Погба? Тренирах с него, когато беше младо момче. Той идваше на тренировките на първия състав. Оле му беше треньор в дубъла, така че го познава много добре. Знае колко добър може да бъде и че е с благ характер, така че трябва да му даде свободата да се изразява на терена”, заяви Бербатов пред Straits Times.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JayShinoda
20.07.2019 18:15

Няма място за Лукако и стоте му кила вече, прав му път. Сега е сезона на Грийнуууд