Пакиао отново предизвика Мейуедър

16:00
Пакиао отново предизвика Мейуедър

Мани Пакиао отново предизвика Флойд Мейуедър на мач-реванш, след като американецът жегна филипинската звезда за това, че продължава да се бие отвъд 40-те.

40-годишният Пакиао, който надигра Кийт Търман с неединодушно съдийско решение през уикенда, отвърна на Мейуедър в социалните мрежи. „Идваш на моя мач и използваш името ми в пост, но аз съм този, който иска да остане важен? Ако искаш да останеш важен отново…#MayPac2“, написа Пакиао в Туитър.

Мейуедър, който се отказа на 40-годишна възраст през 2017 с безпрецедентния рекорд от 50-0, по-рано каза, че „наследството и кариерата на Пакиао са изградени от асоциация чрез неговото име“. „Крайно време е да спрете да използвате името ми за кликбейт и да оставите неговото да говори само за себе си“, написа тогава Мейуедър в Инстаграм. „Когато излязохме на ринга, спечелих толкова лесно, че всички трябваше да си изядат думите“, добави американецът до снимка от победата му над Пакиао през 2015.

Но Мейуедър, който бе в Лас Вегас на мача, в който Пакиао стана най-възрастният световен шампион в полусредна категория в историята на бокса, не пожела да коментира евентуален реванш, отговаряйки на филипинеца по-късно в публикация. „В крайна сметка, аз правя повече пари от теб…Победих те физически и психически.“, написа той. „Запомни, ти се биеш, защото трябва, а аз се бия, когато искам.“, завърши американецът. Мейуедър е един от едва седемте професионални боксьори, които са побеждавали Пакиао – единственият боксьор, който е печелил шест световни титли в осем различни дивизии.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация