40 лева билет за цесекари в Рим

17:12
40 лева билет за цесекари в Рим
Билетите за българските фенове за двубоя Рома - ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа от днес са пуснати в продажба, съобщава "Дарик". Ценните хартийки струват 18 евро, което означава, че феновете на "армейците" ще трябва да се бръкнат с почти 40 лева, за да гледат своите на "Олимпико". От стадион "Българска армия” уточниха, че ще се приема само единната европейска валута.

Поради изискванията на полицията всеки, който закупи билет, трябва да предостави трите си имена, дата на раждане, начин на предвижване и маршрут за пътуване за мача, както и мястото където евентуално ще отседне в Рим.

Билети за двубоя се продават в стая № 4 на стадион "Българска армия" на 24 и 25 септември, както и на 28 и 29 септември от 9 до 17 часа.

В момента различни туроператорски фирми организират разнообразни пътувания до Рим. Има няколко чартъра, както и автобусни екскурзии.

До края на седмицата все още има вариант за записвания в различите екскурзии, като цените варират от 120 лева до около 400 евро.

Както е известно, във вторник председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов- Дучето предрече, че поне 4000 хиляди фенове на "червените" ще подкрепят вицешампионите във "Вечния град".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация