Атлетико блокира трансфера на Гризман в Барса, ПСЖ даде една седмица срок за Неймар

14:17
Атлетико блокира трансфера на Гризман в Барса, ПСЖ даде една седмица срок за Неймар

Атлетико Мадрид е поискал официално от Испанската футболна лига да не картотекира Антоан Гризман като футболист на Барселона за новия сезон, потвърди президентът на централата Хавиер Тебас. 

„Дюшекчиите" имат претенции за цената на нападателя, след като Барса задейства откупната му клауза след 1 юли, когато тя вече бе паднала до 120 милиона евро. На „Уанда Метрополитано" обаче твърдят, че каталунците са се договорили с французина много преди това и следователно трябва за платят откупната клауза в размера й преди юли - тоест 200 милиона евро. 

"Възможно е Гризман да не получи картотека, но това трябва да решат съответните хора, които се занимават с казуса. Не мога да кажа какво ще стане", коментира Тебас. 

Междувременно стана ясно, че шефовете на Барса са получили ултиматум от ПСЖ, че имат на разположение седмица, за да договорят евентуално Неймар. След 1 август парижани спират да приемат оферти за бразилеца. До момента на „Парк де Пренс" е постъпило едно предложение на каталунците за размяна с доплащане - включващо Филипе Коутиньо, Иван Ракитич плюс още 40 милиона евро, но то бе отхвърлено от ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация