Стойчо Стоев окончателно зачеркна Марселиньо

10:13
Стойчо Стоев окончателно зачеркна Марселиньо

Старши-треньорът на футболния ни шампион Лудогорец Стойчо Стоев окончателно зачеркна Марселиньо от плановете си. При прибирането на отбора от Рейкявик след срещата с Валур (1:1) в турнира Лига Европа наставникът заяви, че докато той е начело на тима, то бразилецът повече няма да запише официален мач. Повод за това е ехидната усмивка на халфа след смяната му в мача с Ференцварош в Шампионската лига.

“Темата за Марселиньо за мен е изчерпана, не знам защо отново се предъвква. Той няма как да не е част от отбора, тъй като си има договор с клуба. Но поне аз докато съм треньор, той не е част от този отбор. Тъй като направи неща, който всеки уважаващ себе си човек с достойнство не би ги подминал с лека ръка. Аз смятам, че съм такъв човек с достойнство и няма как да не му обърна сериозно внимание”, отсече Стоев.

Изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев подходи по-дипломатично към този въпрос. “Не знам точните думи на Стойчо Стоев, но понякога емоциите вземат връх. След време позициите може да се сближат. Така че, аз не мисля, че става дума за нещо крайно и категорично”, заяви Петричев.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация