Левски внесе жалба в БФС

17:43
Левски внесе жалба в БФС
ПФК Левски внесе жалба в БФС, съответно до Апелативната и Дисциплинарна комисия, относно наложената вчера санкция на клуба за лишаване от домакинство за една среща.

В жалбата си ПФК Левски настоява да бъде отменено решението на ДК в частта му за отнемане на домакинство и издигане на свастики.

Аргументите за отнетото домакинството се базират на чл.58 от Дисциплинарния правилник на ФИФА, където е указано, че с лишавано от домакинство може да бъде наказан отбор, когато ръководители, футболисти или други служебни лица са извършили нарушения съгласно въпросния дисциплинарен член (фашистки, дискриминационни, и др.прояви).

В случай, че въпросното решение не бъде отменено, ПФК Левски си запазва правото да търси правата си и да получи компенсация за пропуснати ползи пред съответните органи на ФИФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kun4ev
24.09.2009 22:30

типично в техен стил,винаги реват и протестират.абе не виждате ли,че сте осрани до шията и онези престъпници от БФС ви тикат и бутат посотоянно.отнехте ни лиценза супер нагло.имали сме задължения,ми реал мадрид имат 800 милиона дългове.незнам кога ще спрете да ревете.на вас винаги съдиите са ви неудобни.

rusnacheto
24.09.2009 22:24

ами не съм чел правилника .. но в сайта пишеше, че при проява на расизъм се вземат 3 точки и че същото нещо е станало с Ботев преди 1-2 год. и са им ги взели .. тъй че незная, двоен стандарт

lozan_kr
24.09.2009 20:38

как тъпата перука да им вземе 3 т???????????2
Не то е срам!

AviMC
24.09.2009 20:00

rusnacheto ,при други аргументи се отнема точков актив. В случая на ФК ЛЕВСКИ, не се е случило това-а именно:-когато е имало расистики подмятания или надписи към определена личност. Ако считаш, че е допусната грешка-обжалвай! В противен случай следвай и приемай фактите.

rusnacheto
24.09.2009 17:53

не стига, че не им взеха 3 точки .. ами и нахалстват сега *stop*