Неделев: Надявам се Петрович да остане по-дълго

15:32
Неделев: Надявам се Петрович да остане по-дълго

Надявам се Желко Петрович да остане по-дълго на поста треньор на Ботев Пловдив. Това заяви на пресконференция в Пресклуб „България“ награденият за „Футболист на месец април“ и „Играч на 2-ри кръг“ в efbet лига Тодор Неделев от канарчетата.

Атакуващият полузащитник сподели очакванията си за днешния двубой срещу Левски и впечатленията си от новия старши треньор на тима Желко Петрович. „Както всички знаете, наистина от много време Ботев няма победа над Левски на „Герена“ – ще бъде един много труден мач, но сме подготвени, надявам се да вземем максимума от тази среща. Треньорът е много добър, има доста различни виждания от предния. Всичко е супер в съблекалнята, тренираме с настроение, изпълняваме всички указания на максимум – надявам се с него Ботев да постигне успехи и той самият да се задържи по-дълго на поста треньор на Ботев“, започна той.

Халфът заяви, че ще бъде трудно Ботев да се намеси в тройката през този сезон, като още веднъж подчерта, че не е идвала конкретна оферта към него през лятото. „Най-важно е да съм жив и здрав, да давам максимума във всеки мач. Сезонът започна добре за мен, надявам се да продължа в същия ритъм, дай Боже да помогна и на националния отбор с каквото мога. Левски, ЦСКА и Лудогорец са трите най-добри отбора в България – дай Боже да сме в тройката, но ще е доста трудно, играем мач за мач и вече накрая на сезона ще се види. Конкретни оферти нямаше, имаше запитвания, писаници, но нямаше нищо черно на бяло – аз имам действащи договор с Ботев и затова съм още тук“, коментира Неделев.

Българският национал сподели още, че на целия отбор е било тежко след загубения финал за Купата на страната от градския съперник Локомотив, но изрази надежда в тазгодишното спечелване на надпреварата. Той не смята, че Левски ще бъде разколебан след загубата от АЕК (Ларнака). „Все пак сме професионалисти, колкото и да е тежко след този мач, всички заедно трябва да вдигнем глави и да продължим напред – наистина беше тежък период след финала, но с такива мачове човек става по-силен. Този турнир е нашият и тази години се надявам да стигнем отново финал и този път да го спечелим. Довечера ще се види най-добре, не мисля, че ще са паднали духом. Доколкото познавам треньора им, ще ги надъха много за този мач, защото е важен за тях –  ще гледат да се реваншират пред своите фенове за тази загуба от АЕК (Ларнака)“, завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация