Верати с категоричен съвет към ПСЖ по казуса "Неймар"

16:09
Верати с категоричен съвет към ПСЖ по казуса "Неймар"

Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати заяви, че клубът трябва да пусне Неймар, ако бразилецът иска да си тръгне. Според италианеца би било грешка да бъде задържан футбол, който няма желание да играе за този отбор. Неймар многократно показа, че иска да си тръгне от Париж, а Барселона се опитва го върне на "Камп Ноу".


"Ако един играч иска да напусне, той винаги ще намери начин да го направи, коментира Верати. - Така е по-добре, защото в противен случай клубът ще задържи някой, който не иска да бъде тук, който ще бъде против клуба. Когато един футболист наистина иска да напусне, клубът трябва да го пусне. Разбира се, при подходящи условия, но не да го задържа."

 

Верати бе в подобна ситуация преди две години, когато имаше желание да премине в Барселона. Той обаче остана и това е решение, за което не съжалява. "Тогава имах нужда от обяснение от страна на ПСЖ. Видях неща, които не мисля, че трябва да са част от клуб, който иска да печели големи отличия. Не бях съгласен с някои неща, но говорихме и аз останах. Радвам се, че направих този избор", сподели италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация