Хубчев: Ще атакуваме от първата минута (видео)

20:25
Хубчев: Ще атакуваме от първата минута (видео)

Треньорът на Левски София Петър Хубчев обяви, че очаква нападателна игра от първата минута в реванша с АЕК Ларнака от втория кръг на Лига Европа. Двата тима се срещат утре от 19.30 ч. на "Герена", а двубоя в Кипър завърши с успех 3:0 за домакините. 

"Мачът ще бъде по-различен за мен, направих си труда в последните дни да прочета някои от изказванията на самите футболисти за самия мач и мисля, че ще е по-различен и за тях. С оглед на резултата и факта, че сме задължени да търсим победа с разлика, реакцията ни ще бъде по-различна от мач за първенство. Пределно ясно ми е, че ще трябва да играем с много по-голям риск, дали ще издържим, ще видим вече. Разбирайте го, че ще атакуваме от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели, Найджъл Робърта е картотекиран и готов", сподели Хубчев

"АЕК разполага с много опитни футболисти и очаквам да бъдат отбора, който ще задържа топката повече, да убие темпото и да са добре построени тактически. След червения картон там се показаха като много търпелив отбор. Ако видите с какъв опит разполагат, ще се убедите в думите ми. Шансовете на "Левски" са малки. Истината е една, че мен ме интересуват момчетата и искам да се раздадат. След всеки мач ги убеждавам, че няма за къде да се пазим. След този двубой ще видим какво правим. Пределно ми е ясно, че мачът с "Царско село" може да се окаже по-важен и от този, но мисля, че полека-лека свикваме да гледаме от днес за утре", допълни наставникът на Левски

"Колкото до феновете, не искам да коментирам изобщо тази тема. Моето лично мнение е, че най-чистата подкрепа е именно от децата на тези години и това играе до определена степен своята роля", коментира специалистът относно очакваната голяма подкрепа от страна на малките левскари в утрешния мач.

Мартин Райнов от своя страна коментира, че шансовете са доста илюзорни, но съществуват.

"Не е било нужно да се вдигаме. Имаме шансове да ги елиминираме и ще излезем за това нещо. Те използваха някои мръсни игрички, някои обиди се чуваха, това доста ни мотивира. В първия мач изиграхме едно добро първо полувреме, вярвам, че може да изиграем утре един добър мач", заяви Райнов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация