Дюрант не вини Уориърс за контузията

15:09
Дюрант не вини Уориърс за контузията

Кевин Дюрант говори за първи път след травмата, която претърпя в мач №5 от финалите на НБА. Крилото скъса ахилес в срещата, която се оказа последна за него като баскетболист на Голдън Стейт, след като малко по-късно през лятото взе решение да подпише с отбора на Бруклин. 

“Не, в никакъв случай. Няма как да обвинявам Уориърс за случилото си. Четох и чух, че от Голдън Стейт ме били натиснали да играя и да се върна по-бъзо. Никой не ми е казвал нищо подобно. Работех ежедневно единствено с Рик Челебрини, който се грижеше за рехабилитацията ми”, каза Дюрант пред Yahoo Sports.

"Още от началото на серията моята цел беше мач №5. Нещата просто се случиха. Това е баскетбол. Случват се подобни неща и никой не е отговорен за случилото се. Играта е такава. Просто трябва да оставим подобни глупости в миналото, защото аз ще се върна на терена”, продължи Дюрант, който ще навърши 31 години през септември и подписа четиригодишен договор с Нетс на обща стойност $164 милиона.

“Вероятно това е първият и последен път, в който те ще са на финали”, добави той по адрес на феновете на Торонто, които го освиркваха след контузията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация