Гигс: Съотборниците на Погба трябва да го ритат повече на тренировка

12:50
Гигс: Съотборниците на Погба трябва да го ритат повече на тренировка

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс има решение на проблема със звездата на тима Пол Погба, който това лято заяви, че е готов за ново предизвикателство.


“Да го ритат в тренировките. Това обаче вече не се случва. Не казвам да риташ всекиго, но точно така Кристиано Роналдо стана по-добър. Пол Скоулс го риташе, ако той докосваше топката прекалено много. И изведнъж осъзна, че не може да продължи с дриблирането, иначе ще бъде сритан.

 

В края на сезона видях интервю с Венсан Компани. Той е малко от старата школа. Попитаха го за семицата преди последния мач с Брайтън и той спомена, че понякога трябва да посритва някого от играчите. Помислих си, че на Манчестър Сити това може да им липсва през тази година. 


Мисля, че феновете са разединени относно ситуацията с Погба. Някои от тях казват: “пуснете го да си ходи”, а други разпознават неговата класа и знаят, че тръгне ли си, ще се появи голяма празнина. Ако разкараш всички играчи и не ги замениш с качество, също е трудно. Така че на Оле Гунар Солскяер му е трудно да балансира нещата. Роналдо каза, че иска да си ходи и тогава остана за още година. Дали това ще се случи, не знам”, коментира Гигс пред “Ивнинг Стандарт”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация