Стойчо Стоев: Вече гледаме мачове на Марибор

16:51
Стойчо Стоев: Вече гледаме мачове на Марибор

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев ще заложи на играчи, които играят по-малко в срещата реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Дъ Ню Сейнтс (ТНС). Първата среща завърши 5:0 за разградчани, които вече мислят за плейофа за влизането в групите с Марибор.

"Няма разходки. Това е европейски мач. Просто една идеална възможност за играчите, които нямат достатъчно игрови минути, да ги получат. Други пък да получат известна почивка. Надявам се, че няма да има контузии. Ясно е, че противникът ще играе за своята чест. Няма да отпишат мача, докато от наша страна трябва да има подобаващ отговор. Не деля играчите на Лудогорец на титуляри и резерви. Може да има промени в схемата, тъй като пробваме различни неща, но ще реша допълнително", коментира специалистът.

"От вчера вече гледаме Марибор. Моите анализатори са ми дали видеоматериали. След мача в Уелс ще ги гледаме повече. Не искам да давам оценки за Марибор. Един словенски тим, който има добри футболисти, търсещи победата от първата до последната минута. Марселиньо е част от отбора вече дълго време, въпреки че не бе съобщено пред медиите. Той ви потвърди, че сме говорили. Няма какво да кажа повече по темата, както и за евентуална продажба на Брандао", завърши Стоев.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация