Пропадна трансферът на Станислав Костов в Италия

13:05
Пропадна трансферът на Станислав Костов в Италия

Италианският втородивизионен Фрозиноне окончателно се е отказал от намерението си да привлече нападателя на Левски Станислав Костов. Голмайсторът на Първа лига от миналия сезон бе силно желан от канарчетата, но клубът няма как да си го позволи, информират медиите в Италия - през миналия сезон Фрозиноне изпадна от Серия А. 

Италианците отправиха оферта за Костов на стойност около 250 хиляди евро, която на мига бе отхвърлена от сините. След това мизата бе вдигната, но не чак толкова, колкото да удовлетвори тима от "Герена". 

На Апенините разкриха, че Левски иска минимум 700 хиляди евро за благоевградчанина и няма намерение да го пусне в друг тим за по-малка сума. Фрозиноне е ударил на камък и в опитите си да вземе нападателя на Лече Андреа ла Мантия. Сега тимът се е насочил към Диего Фалчинели от Болоня. 

Станислав Костов пък продължава да лекува контузия в областта на адукторите. Той прави специални упражнения, с които по-бързо да се върне на терена. В щаба на Левски се надяват централният нападател да бъде на линия за сблъсъка с ЦСКА, който е на 1 септември, неделя, на националния стадион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko_iliev54
18.08.2019 14:19

Абе вие нормални хора сте или ненормални Кой ще даде пари за нищо Той и на промоция да го пуснат и без пари да им го дадат пак няма да го вземат