Солскяер прави Рашфорд голов звяр по програмата на Кристиано

17:03
Солскяер прави Рашфорд голов звяр по програмата на Кристиано

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е съставил интересен план, който да превърне Маркъс Рашфорд в голмайстор от най-висока класа, съобщава на днешните си страници вестник "Сън". Планът на Солскяер е силно взаимстван от тренировъчния процес на който сър Алекс Фъргюсън поставя Кристиано Роналдо през 2007-а година.


Легендарният шотландец решава, че португалското крило ще бъде далеч по-ефективен, ако започне да сменя своята позиция често по време на самите мачове от крилото към позицията на централен нападател. 


За целта той е подложен на серия от интензивни тренировки за завършващ удар, както и активно гледане на видео и изучаване на някои от най-добрите голмайстори в световния футбол. Това дава резултат и от 17 гола в предната кампания във Висшата лига, Роналдо достига кота от 31 попадения и 42 във всички турнири на следващата година.
 

Именно този режим е ползван от началото на подготовката за новия сезон ит от Солскяер, за да бъдат подобрени различни аспекти от играта на Рашфорд, а главен герой в клипчетата, които гледа младият нападател, е именно неговия детски идол - Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация