Хъдсън-Одой поднови тренировки с Челси

18:22
Хъдсън-Одой поднови тренировки с Челси

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой поднови тренировки с тима днес, след като в последните четири месеца се възстановяваше от контузия в ахилеса. 18-годишният футболист, който бе близо до трансфер в Байерн Мюнхен през зимата, претърпя операция в края на април, но вече е напълно възстановен и днес взе участие в заниманието на “сините”. Мениджърът на лондончани Франк Лампард изрази радостта си от завръщането на младия футболист.

“Възстановяването върви добре, което е страхотна новина. Сега му предстои период на възвръщане на физическата форма. Искам да бъде в по-добра форма от всякога, защото ще искам от него голямо тичане”, коментира Лампард. “Не се говори много за това, заради забраната за трансфери и манията с младите играчи, но ни липсват шестима футболисти заради контузии, включително Рийс Джеймс – всички те са важни за нас. Тяхното завръщане ще ни направи по-силни”, допълни треньорът на “сините”.

Междувременно централният защитник на тима Антонио Рюдигер и нападателят Миши Батшуай са съвсем близо до завръщане в игра, след като взеха участие в мач на втория отбор на Челси срещу Ливърпул миналата вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация