Неймар отново се изявява като актьор

07:55
Неймар отново се изявява като актьор

Докато бъдещето му в Пари Сен Жермен остава неясно, Неймар се похвали с участието си в хитовия испански сериал на Нетфликс La casa de papel (Money Heist на английски език).

“Успях да сбъдна мечтата си да бъда част от любимия си сериал. Сега мога да споделя Жоао (неговият герой - б.р.) с всички вас! Благодаря, La casa de papel”, написа Неймар в Туитър към кратко видео, на което е с емблематичната за сериала маска на Салвадор Дали.
 
Звездата на парижани има малка роля в 6-ия и 8-ия епизод на третия сезон в сериала, чийто сюжет се върти около план за обирането на националната банка на Испания. Там той се превъплъщава в монах, като репликите му предизвикват интерес. “Не ми харесват нито футбола, нито купоните”, казва персонажът на Неймар, за когото важи точно обратното в реалния живот. Въпреки че сезонът излезе през юли, кадрите с участието на нападателя бяха включени едва сега заради скорошните обвинения в изнасилване по негов адрес.

През 2017 Ней Джуниър имаше епизодична роля във филма Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж. Бразилската мега звезда е участвал и в редица музикални видеа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация