Трансферната сага с Неймар е към края си

11:01
Трансферната сага с Неймар е към края си

Неймар остава в Пари Сен Жермен. Медиите във Франция и Испания са единодушни, че бразилският нападател няма да премине в Барселона това лято, въпреки заявеното желание да се завърне на “Камп Ноу”. Според RMC Sport 27-годишният ас вече е признал пред най-близките си, че засега ще продължи да носи екипа на ПСЖ

В Бразилия също съобщават, че възможността Неймар да подпише с Барса преди затварянето на трансферния прозорец окончателно е пропаднала. Globo Esporte написа, че каталунците са се оттеглили от преговорите, след като офертата им за 130 млн. евро плюс Иван Ракитич и младока Жан-Клер Тодибо беше отхвърлена.

Реал Мадрид също правеше опити да купи Неймар. И кралският клуб обаче не можа да се договори с ПСЖ. Това означава, че нападателят ще трябва да оправи отношенията си с шефовете на френския гранд, които спортният директор Леонардо определи като сложни.

През 2017 година ПСЖ плати за бразилеца рекордните 222 млн. евро. Той има договор за още три години с парижкия клуб, но отдавна крои планове за завръщане в Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация