2 милиона лева загуби отчетоха в Левски

12:22
2 милиона лева загуби отчетоха в Левски
Финансовият директор на шампионите от Левски Константин Баждеков заяви след края на Общото събрание на клуба, че е бил приет финансовият отчет за 2008 година. Събранието се проведе в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски".

"За съжаление за първи път от десетина години насам Левски е на загуба. За 2008 тя е в размер на около 2 милиона лева", заяви Баждеков.

На пресконференцията след събранието бе заявено още, че финансовото състояние на Левски е съобразено със законодателство на страната ни и клубът няма задължения към държавата.

Баждеков добави, че към настоящия момент никой не купувал акции.

"Няма нищо реално! Отново пълни измислици. Чудя се тези хора с кой акъл пишат такива неща за този човек, който беше нарочен, че е купил акции и който едва ли не, щял да дойде и да бъде представен днес на това Общо събрание. Извинявам се, но ми омръзна да отговаряме за неверни информации. А дали има преговори - за това трябва да питате Батков", каза още Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jokataa
25.09.2009 22:17

Ами намерил се е - НАП. А в отбора на лумпените, дето съсипват спокойствието на хората, разхождащи се из Борисовата градина не беше точно така и все още не се знае дали и в момента си плащат или си хитруват както си знаят от преди 89-та...

drummer
25.09.2009 17:59

Прекрасно! Така се управлява клуб, .....по европейски! Остава да се намери някой който да повярва...?! *lol*

AlexAng
25.09.2009 14:03

*smile* 2 000 000 загуби ? Точно толкова щеше да прибере Батков , ако беше препрал парите от Русия...Само дето се усра и сега обикаля телевизиите понеже знае , че вече е пушечно месо *wonder*