Антирекорд за Маями Долфинс на старта на сезона

07:42
Антирекорд за Маями Долфинс на старта на сезона

Маями Долфинс регистрираха историческо унижение в първия си мач от очертаващия се изключително срамен сезон. „Делфините” бяха размазани с 59:10 у дома от Балтимор в дебюта на новия си треньор Брайън Флорес, като счупиха собствения си рекорд по защитна некомпетентност. Маями никога не бяха получавали повече от 49 точки на собствения си стадион, но в неделя още в средата на третата част стигнаха срамната граница. Фийлдгол от 34 ярда на Джъстин Тъкър и тъчдаун пас на резервата Робърт Грифин III оформиха численото изчерение на новия рекорд. Маями бяха толкова некадърни в защита, че позволиха за едно полувреме Ламар Джаксън да подаде толкова тъчдауни, колкото в цялата си кариера дотук. Куотърбекът на „гарваните” приключи с показатели 17 от 20 за 324 ярда, пет тъчдауна и перфектния рейтинг 158.3.

Фаворитът на медиите за титлата в АФК Север Кливлънд получи звучен домакински шамар срещу Тенеси. Избор №1 в драфта от миналата година Бейкър Мейфийлд хвърли три интерсепшъна, пое пет сака, а „браунс” бяха разбити с 43:13. Тенеси отбелязаха четири безответни тъчдауна в последните 17 минути, а Маркъс Мариота (14 от 24 за 248 ярда) подаде три от тях.

Джаксънвил останаха без най-скъпото си попълнение Ник Фоулс след само десет разигравания. Дошлият от Филаделфия куотърбек счупи ключица, ще претърпи операция в понеделник и се очаква да бъде вън от терена поне до ноември. Заместилият го новобранец Гарднър Миншю направи повече от приличен дебют в НФЛ (22 от 25 за 275 ярда, два тъчдауна и интерсепшън), но „ягуарите” не бяха в състояние да се справят с огневата мощ на Канзас Сити и загубиха с 26:40.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация