Ирландците готвят промени в състава за мача с България

20:09
Ирландците готвят промени в състава за мача с България

Селекционерът на Република Ирландия Мик Макарти разкри, че в контролата с България утре вечер ще даде шанс за изява на някои от футболистите, които по-рядко играят за националния отбор от началото на годината. Двубоят в Дъблин е във вторник от 21:45 часа.

Ирландците стигнаха до важна точка при домакинството си на Швейцария в събота и по този начин останах начело в група D на квалификациите за Евро 2020, а в утрешната проверка Макарти ще направи няколко промени в титулярния си състав. 

"Ще видите някои промени, това е възможност да видим как ще се представят някои други играчи. Тези, които пътуваха с групата до Гибралтар и Дания, но не играха, сега ще получат своя шанс. Който и да играе, ние ще излезем за победа. Ако направя три промени или шест промени, искам да знам дали това отслабва отбора или го подсилва. Тези, които са получавали по-малко шансове до момента, ще дадат всичко от себе си на терена", коментира 60-годишният специалист, който разкри, че Джеймс Колинс и Скот Хоуган със сигурност ще бъдат сред титулярите срещу България.

Селекционерът на мъжкия национален отбор Красимир Балъков ще даде пресконференция днес от 20:30 часа нашевреме на стадион "Авива" в Дъблин. Официалната тренировка на България ще стартира в 21:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация