Две звезди на Ейре от Висшата лига аут за мача с нашите

21:40
Две звезди на Ейре от Висшата лига аут за мача с нашите

Голмайсторът на Ирландия при равенството 1:1 с Швейцария Дейвид Макголдрик, както и дясното крило на тима Калъм Робинсън, са аут за мача с България. Те останаха в клубния си тим Шефилд Юнайтед, за да се възстановяват от травми в рамото и бедрото. Двамата бяха титуляри в селекцията на Мик Маккарти в европейската квалификация на "Авива Стейдиъм" миналия четвъртък, която остави ирландците на върха в класирането в група "Д" с 11 точки.


Както е известно, България гостува в Дъблин в приятелска среща във вторник от 21:45 часа. Тимът на домакините от вчера се готви за мача с "лъвовете", след като преди това получи един ден почивка след срещата с швейцарците.


Целият отбор и селекционера Маккарти наблюдаваха заедно вчерашната квалификация между Грузия и Дания (0:0), като играчите се радваха на равенството в Тбилиси, което ги остави на първо място. Опитният специалист обаче не изпадна в еуфория, като заяви, че грузинците са много добър тим, който Ирландия трябва да победи в тежкото гостуване през октомври, ако иска да продължи да мечтае за класиране на Евро 2020.


Маккарти обяви, че със сигурност срещу България ще даде шанс на играчите, които седят на пейката в първите пет мача от квалификациите.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация