Нова загуба за лъвовете, Балъков постави антирекорд (видео)

23:37
Нова загуба за лъвовете, Балъков постави антирекорд (видео)

Националният отбор на България записа поражение с 1:3 от Ейре в контрола играна на "Авива Стейдиъм" в Дъблин. Тимът на Красимир Балъков беше изцяло променен, като не заслужаваше поражение, но отново подари няколко гола на противника, както беше на "Уембли". Така отборът записа четвърто поредно поражение под ръководството на Бала и девети пореден мач без успех. 

Алан Браун беше точен в 56-ата минута, след като се възползва от грешка на Христо Иванов. Ивелин Попов изравни от дузпа в 67-ата минута. Кевин Лонг с глава в 82-ата минута върна преднината на домакините, а Иванов отново допусна грешка. Джеймс Колинс в 86-ата минута също се разписа.

"Трикольорите" тотално разочароваха всички с представянето си в европейските квалификации в група "А" и до момента имат 3 загуби и 2 равенства и само 2 точки в актива си. Това на практика означава, че тимът е с миминални шансове да се добере до едно от първите две места в крайното класиране в групата и по този начин да намери място на Евро 2020.

Лошата новина за националния селекционер пък е, че той днес направи антирекорд и стане първият треньор, който дебютира начело на България с четири поредни загуби. Под негово ръководство вече допуснахме поражения от Чехия (1:2), Косово (2:3) и Англия (0:4).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bogomil4o
11.09.2019 01:01

Това беше дъното! Христо Иванов и в Монтана правеше глупави грешки,лично съм го гледал. По-добре да се закрие този тим от листата на ФИФА и УЕФА !!!

Power_V
11.09.2019 22:01

И аз съм на същото мнение - да стопират националния отбор за поне 5 години. За да има реален стимул към надграждане в българския футбол.