Тодор Неделев на линия за мача с ЦСКА

09:55
Тодор Неделев на линия за мача с ЦСКА

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев е напълно готов и ще играе пълноценно в предстоящия сблъсък с ЦСКА София в Коматево. Той пропусна дербито с Локомотив, както и мачовете на националния отбор с Англия и Ейре поради контузия, но вече е напълно възстановен и готов да покаже най-доброто от себе си. Неделев е тренирал във вторник на пълни обороти и с топка, а след заниманието не е имал оплаквания или болки.

Състоянието му даде повод за оптимизъм на треньорския щаб и лично на Желко Петрович. Неделев имаше проблеми с менискуса, а травмата му е напът да се превърне в хронична. Заради сгъстения цикъл националът отказва операция, която би го оставила извън игра между 3 седмици и 3 месеца, съобщава "Меридиан мач'.

Засега Тошко почива по ден или два след мачовете, а понякога се налага да му бият и болкоуспокояващи инжекции, за да е пълноценен на терена. Въпреки това той е много внимателен, за да не се стигне до скъсване на менискуса, което би довело до по-тежка травма и по-продължително възстановяване.

Все още под въпрос за мача с ЦСКА са Димитър Пиргов и Антонио Вутов, които минаха фитнес тестове след вечерната тренировка вчера.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация