Ливърпул продължава без грешка в Англия след победа над Нюкасъл (видео)

20:32
Ливърпул продължава без грешка в Англия след победа над Нюкасъл (видео)

Отборът на Ливърпул продължи с безгрешното си представяне от началото на сезона във Висшата лига, след като победи Нюкасъл с 3:1 у дома и записа пети пореден успех през кампанията.

Двубоят на “Анфийлд” започна добре за гостите, които поведоха в резултата още в седмата минута, когато Жетро Уилемс получи топката в лявата част на наказателното поле на Ливърпул и с много силен и точен изстрел по диагонала преодоля Адриан. Мърсисайдци натиснаха в търсене на изравнителен гол и стигнаха до него в 28-та минута, когато Садио Мане бе изведен добре от Анди Робъртсън и с прецизен удар матира Мартин Дубравка. Пет минути преди почивката Мане получи нов добър извеждащ пас и се възползва от неубедителната намеса на Дубравка, за да направи 2:1. В 72-та минута възпитаниците на Юрген Клоп сложиха край на надеждите на Нюкасъл да си тръгне с нещо от мача, след като Роберто Фирмино изведе Мохамед Салах и египтянинът бе точен от близко разстояние.

По този начин Ливърпул остава единственият отбор в пълен актив точки от началото на сезона и води еднолично с 15 точки, докато Нюкасъл заема 16-та позиция в подреждането с четири точки. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация