ПСЖ развинти Реал, Ди Мария избухна с два шедьовъра (видео)

23:56
ПСЖ развинти Реал, Ди Мария избухна с два шедьовъра (видео)

Отборът на Пари Сен Жермен победи с убедителното 3:0 Реал Мадрид на "Парк де Пренс" в един от най-интересните двубои от днешната програма на Шампионската лига. Попаденията отбелязаха Анхел Ди Мария в 14-ата и 33-ата минути, както и Тома Мюние в добавеното време.


В първите десетина минути преобладаваше играта в центъра без възможности за гол, но в 14-ата бившият играч на гостите - Ди Мария, се възползва от подаване на Хуан Бернат, за да открие резултата в полза на френския първенец. Интересното е, че това е мач номер 100 за аржентинеца в турнира.


В следващите минути Азар, Бензема и Хамес отправиха изстрели, но те се оказаха неточни. Така се стигна до 33-ата минута, когато с много прецизен далечен удар Ди Мария не остави шансове на Тибо Куртоа за второто си попадение в мача. Едва секунди по-късно Бейл отбеляза фантастичен гол, но след консултация с ВАР съдията го отмени заради игра с ръка на уелсеца. В добавеното време на първата част мощен негов шут мина встрани от вратата.

 

Също както през първата част, в началните минути на второто полувреме липсваха опасности пред двете врати. Едва в 60-ата се стигна до такава, когато Ди Мария се опита да оформи своя хеттрик, но прехвърлящият му удар се озова над вратата. Две минути по-късно шут на Сарабия мина в близост до вратата, а натискът на домакините продължи. Той обаче постепенно отмина и така Реал Мадрид стигна до гол в 76-ата минута, дело на Бензема. Той обаче беше отменен заради резервата Лука Йович, който се намираше в положение на засада. В 82-ата играчи на двата отбора се спречкаха, като всичко завърши с жълти картони за главните виновници за това - появилия се на терена Винисиус Жуниор и Марко Верати.


ПСЖ - РЕАЛ МАДРИД 3:0


1:0 Ди Мария (14')
2:0 Ди Мария (33')
3:0 Мюние (90+2')


ПСЖ: Навас, Мюние, Силва, Кимпембе, Бернат, Маркиньос, Гей, Верати, Сарабия, Ди Мария, Икарди


Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Милитао, Варан, Менди, Кроос, Каземиро, Хамес, Бейл, Азар, Бензема

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация