Сисе попари Тотнъм, Бербо не попадна в състава

19:58
Сисе попари Тотнъм, Бербо не попадна в състава
Отборът на Рой Кийн Съндърланд успя да постигне първа победа в английската Премиер Лига, като надделя над отбора на Тотнъм с 2:1 при това в Лондон. Възпитаниците на Хуанде Рамос продължиха трагичното си представяне и закономерно се намират на дъното с 2 загуби от 2 мача. В тази среща нашият Димитър Бербатов не попадна дори сред резервите, като според испанският му наставник му липсва нужната концентрация.

В стартовия състав на гостите място намери игралия до скоро за "шпорите" Малбранк, както и дошлият от Болтън сенегалски нападател Ел Хаджи Диуф. На резервната скамейка остана пък завърналия се в Англия бивш играч на Ливърпул Джибрил Сисе, който се оказа и златната резерва за своя отбор отбелязвайки победния гол в мача.

Отборът на Ливърпул постигна втора поредна победа, но отново, както преди седмица трябваше да изстрада своя успех. Късен гол на Джерард донесе трите точки за отбора от града на Битълс. Преди това Мидо бе дал преднина за "Боро" с красив гол от около 30 метра, а в 84-та минута Погатец си отбеляза автогол, за да възстанови равенството на терена.

В истинска голова драма се превърна срещата между Сток Сити и Астън Вила. На два пъти домакините повеждаха чрез Лорънс и Фулър, след което бирмингамци изравняваха, за да се стигне до последната 90-а минута, когато Ситибе донеса победата и трите точки за домакините. За тима на Мартин О\'Нийл цял мач игра нашият Стилиян Петров.

Останалите резултати в Англия :


Блякбърн - Хъл Сити 1:1

Нюкясъл - Болтън 1:0

УБА - Евертън 1:2

Фулъм - Арсенал  1:0

Уигън - Челси 0:1

Манчестър Сити - Уест Хям 3:0

Портмсут - Манчестър Юнайтед  играят в понеделник


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация