ЦСКА допусна втора загуба за сезона (видео)

09:16
ЦСКА допусна втора загуба за сезона (видео)

ЦСКА София допусна втора загуба за сезона в първенството с 1:2 при гостуването на Берое. Червените бяха надиграни тактически под Аязмото, а сериозна вина за поражение носи и вратарят на тима Густаво Бусато, който се намеси неубедително и при двата гола за заралии.

Ибрахима Конте откри резултата в 31-а минута. Греъм Кери загуби топката в средата на терена и Охене подаде на Конте, който с удар по тревата прати топката в мрежата под плонжа на вратаря Бусато.

ЦСКА не създаде нищо интересно пред вратата на Берое през първата част, като единствените ситуации бяха след два преки свободни удари, от които Греъм Кери и Тиаго стреляха покрай вратата.

Али Соу можеше да изравни в началото на втората част, но стреля право във вратаря Перниш.

Виктор Генев бе близо до втори гол за Берое в 65-а минута, когато стреля с глава, но този път Бусато се намеси адекватно и спаси вратата си.

При контраатака в 79-а минута резервата Рубен Бригидо бе изведен на добра позиция и с мощен удар под гредата прати топката в мрежата. Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато и в тази ситуация не се намеси по най-добрия начин и допусна второ попадение.

В 83-а минута и Мартин Камбуров можеше да се разпише, но ударът му премина на сантиметри от десния страничен стълб.

ЦСКА София върна един гол в последната минута, когато Али Соу се разписа с глава след центриране от фаул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация