Прегледаха глезена на Салах, ясно е дали Мо ще играе срещу Юнайтед

11:24
Прегледаха глезена на Салах, ясно е дали Мо ще играе срещу Юнайтед

Мохамед Салах няма никакви сериозни увреждания в областта на глезена след острото влизане на Хамза Чъдури по време на съботния двубой между Ливърпул и Лестър. 


Това е показал прегледът на скенер, на който е бил подложен египтянинът. Състоянието на Салах ще бъде следено внимателно по време на паузата за националните отбори, но се предполага, че времето ще бъде достатъчно, за да се възстанови напълно и да бъде готов за дербито с Манчестър Юнайтед на 20 октомври.


Хамза Чъдури фаулира Салах в последните минути на съботния двубой на "Анфийлд". Нападателят на домакините тръгна на обещаващ пробив на скорост, но халфът на "лисиците" се хвърли в краката му с единствената цел да го фаулира и да предотврати опасността. 


За нарушението си Чъдури получи жълт картон, а Салах получи контузия и въпреки че остана на терена още няколко минути, напусна накуцвайки. След мача мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп изрази недоволството си от факта, че Чъдури е получил само жълт картон за интервенцията си срещу Салах.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация