Хърн предложи боксов мач между жените на Рууни и Варди

17:17
Хърн предложи боксов мач между жените на Рууни и Варди

Скандалът между съпругите на футболистите Уейн Рууни и Джейми Варди - Колийн и Ребека, продължава да е една от най-обсъжданите теми на Острова. Двете госпожи са основна тема на таблоидите, които очакват нов "рунд", а един по-предприемчив промоутър дори предложи да им организира истински боксов мач.

Става дума за Еди Хърн, който е в основата на организацията на мачовете на бившия световен шампион Антъни Джошуа. Той предложи двете дами да не водят "престрелка" в социалните мрежи, а да премерят сили на ринга.

"Ще бъде страхотно. Харесвам подхода на Колийн Рууни. Не каза, че просто "някоя приятелка", а написа "Ребека Варди". Бих организирал такъв мач за благотворителност. Ще бъде много благородно. Всъщност колко биха платили да го гледат това нещо? Милиони?", коментира шеговито Хърн.

Всъщност сагата започна преди няколко дни, когато Колин Рууни обвини съпругата на футболиста на Лестър, че е разпространявала информация за нея и семейството пред таблоидите. Ребека отговори, че е разочарована от начина, по който госпожа Рууни е действала - директно с публикация в социалните мрежи и отрече да се е свързвала с изданията.

Тя първа наруши мълчанието за случая, като пред "Сън" сравни своята вече бивша приятелка с... гълъб.

"Сякаш спориш с гълъб. Може да кажеш, че си права, а тя греши и тя отново ще се изходи върху косата ти", коментира госпожа Варди.

Ребека, която е в напреднала бременност с третото дете на семейството (тя има още 2 деца от предишни връзки), разкри, че действията на Колийн са донесли доста главоболия и дори смъртни заплахи. Полицията вече се е намесила заради неприятните съобщения.

"Мислех, че сме приятелки, но тя просто ме унищожи. Написа, че преди ме е харесвала, което направи нещата още по-трудни. Сега получавам заплахи за живота си. Пишат ми, че трябва да умра - аз, семейството ми, децата ми, нероденото ми дете. Няма да коментирам вече. Мислех, че съм силна, но това ме накара да плача! Ужасно е!", заяви тя.

btvnovinite.bg

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация