Реал към Челси: 45 милиона и Робиньо е ваш

14:29
Реал към Челси: 45 милиона и Робиньо е ваш
Продължава истерията около трансфера на Робиньо в английския гранд Челси. След като на няколко пъти испанският шампион Реал Мадрид отказваше да продаде своят играч, то явно нещата са приели друга насока.

Според испанския "Марка" най-титулуваният испански тим е готов да се раздели със своя играч срещу сумата от 45 милиона евро. От Челси предлагат с 5 милиона по-малко, но желанието на техния наставник Луйс Сколари да има в отбора си своя сънародник вероятно ще подтикне Абрамович към финализиране на сделката.

Робиньо, който не веднъж изрази желанието си да напусне настоящия си отбор в посока Англия заяви неотдавна, че един евентуален трансфер в Челси ще бъде като сбъдната мечта, а така също и призова ръководството на белите да го постави по-скоро в трансферния списък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pandi
25.08.2008 10:20

Рубиньо не струва толкова много пари и това направо си е бразилско изнудване на Абрамович.Дали ще се сработят с Дрогба или ние това не е толкова важно ,колкото ,че за един световно неизвестен играч от рода на прехваления Рубиньо се броят цели 45 милиона евро т.е. 90 милиона лева.
Ако бях на мястото на Абрамович щях да изгоня и Сколари и останалите навлеци от Бразилия.
Личното ми мнение е ,че бразилците не са толкова добри и ценни ,поради което не трябва да се хвърлят такива нереалистични суми за тях. Принципно играят добре един или две сезона и после почват да кръшкат и т.н. номера за повече пари и трансфери. Истината е ,че най-титулования евро клуб е Реал М.,но този келеш е тръгнал към милионите на Абрамович в международно неизвестния Челси.

geshana
25.08.2008 00:25

челси ши са напълнят сичко има в момента освен нападение но като се завърне ДРОГБА и двамата с РОБИНЬО ще газят сичко живо на ред