Гонзо обвини БФС за скандала с играчите на Уулвс

16:47
Гонзо обвини БФС за скандала с играчите на Уулвс

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо разясни ситуацията с двамата играчи под наем от Уулвърхямптън – Джордан Греъм и Силвен Десландес пред официалния сайт на клуба. Футболистите се завръщат в Англия, след като не бяха картотекирани.

"Джордан и Силвен си тръгнаха обратно за Англия, защото не можахме да ги картотекираме по време на трансферния прозорец по вина на БФС. Техните трансферни системни мениджъри не успяха в срок да регистрират футболистите и двамата останаха без права да се състезават за Локомотив. Съжаляваме, че двама добри футболисти си отидоха и не можахме да ги ползваме. Локомотив е най-потърпевш от ситуацията, водихме дела, но УЕФА не разреши да ги картотекираме заради грешката на футболния съюз", заяви Гонзо.

Иванов все пак е оптимист, че поне единият играч може да играе за Локомотив догодина.

"Проведохме разговори със спортния директор на Уулвърхемптън и получихме уверението, че Джордан Греъм може да подпише отново с нас след 1 януари 2020 г., но това е вече въпрос на преговори. Пак казвам, Локомотив няма вина за случилото се", допълни директорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация