Русев и Лана се развеждат (видео)

08:43
Русев и Лана се развеждат (видео)

Продължава любовната сага между Русев, Лана и Боби Лейшли. Единственият българин в световната федерация по кеч – Русев, бе отново гост в минишоуто на Джери Лоуър Кинг. Този път обаче освен пловдивчанина, на ринга излезе и съпругата му Лана. Двамата трябваше да споделят защо не вървят отношенията между тях и каква е причината за това.

Лана сподели, че причината се крие във факта, че нейният съпруг иска двамата да имат само интимни отношения и това не може да продължава така. Тя го обвини и в това, че нашенецът иска да провали кариерата й поради факта, че желае да имат дете. Публиката веднага застана на страната на Русев, което за пореден път доказа, че шефовете в WWE обмислят да създадат изцяло положителен образ на българския боец.

Лана продължи, заявявайки, че Русев й е изневерил, добавяйки, че това тя е научила от Боби Лейшли.Шоуто стана пълно когато и Боби Лейшли излезе на ринга. Тогава Русев откачи и започна да го налага.

Нашенецът до такава степен побесня, че свали брачната си халка и я вкара в устата на бившия ММА боец.

Лана не остана безучастна, взимайки дървен прът, с който започна да удря съпруга си. Това накара родния кечист да извърне глава от Лейшли, което доведе до обрат в действията.

В крайна сметка Лейшли разби Русев на ринга и целуна Лана точно над безпомощния българин.Въпреки неуспеха в личен план, Русев ще бъде една от звездите на събитието на WWE, което ще се проведе на 31 октомври, на около 70-хилядния стадион „Крал Фахд“, в Рияд, Саудитска Арабия.

Той ще си партнира с Роман Рейнс, Али, Рикошет и Шорти Джи, които са водели от легендата Хълк Хоган. Срещу тях ще излезне отборът на друга легенда на федерацията-Рик „Светкавицата“. В неговият тим са Ренди Ортън, Дрю Макинтайър,  Крал Корбин, Шинсуке Накамура и добре познатия Боби Лешли.

boec.bg 

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация