Димитров: Дано изиграя още два мача тук

19:01
Димитров: Дано изиграя още два мача тук

Григор Димитров ще играе за първи в кариерата си на полуфиналите на “Мастърс”-а в зала “Берси” в Париж, след като надви с 6:2, 7:5 чилиеца Кристиан Гарин в първия четвъртфинал днес. Григор доминираше в първия сет, но втората част бе далеч по-оспорвана и Димитров дори бе на косъм от това да я загуби, тъй като съперникът му сервираше при 5:4. В крайна сметка първата ни ракета прекърши коравия противник в два сета, а след края на двубоя анализира мача и най-вече случилото се във втората част.

“Може би във втория сет леко прибързвах, той видя това и се опитваше да търси различни ъгли, различна игра. Но аз също го забелязах и това ми помогна. Бях близо до това да загубя втория сет, но продължих да бъда солиден и краят на мача беше прекрасен за мен.

Фантастична седмица за мен наистина… засега. Пропуснах “Хелоуин”, но сега се намирам на по-добро място - на централния корт тук. Всичко е фантастично до момента. Семейството ми е тук, екипът ми… чувствам се комфортно и се надявам да изиграя още два мача тук”, коментира Григор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация