Григор се прибира в България след края на сезона

16:36
Григор се прибира в България след края на сезона

Григор Димитров планира да прекара част от почивката си след края на сезона в тениса в България. Най-добрата ни ракета ще се прибере за няколко дни, в които да се види с близките си, пише “България Днес”. За Гришо състезателната години приключва след "Мастърс"-а в Париж. Веднага след това ще е първата фаза от почивката му. Григор ще си подари ваканция в Исландия с родителите си Мария и Димитър. Двамата са с него и във френската столица.

“Всяка година сменяме екстравагантна дестинация с още по-екстравагантна”, споделя Гришо в нестандартно интервю пред организаторите в Париж. “Били сме в Африка при диви животни, а сега ще се отдадем на тъмни и дълбоки пейзажи, на горещи извори и снегомобили. След това нямам идея - ще си почивам”, допълва първата ни ракета.

Точно за след ваканцията в Исландия е планирано прибирането на Григор в България. В предишни години Димитров споделяше това време с гаджето си - първо Мария Шарапова, а след това Никол Шерцингер. В момента тенисистът ни няма жена до себе си, а след раздялата с певицата той използва всеки възможен миг да се върне у дома. Времето тук използва, за да се види с близките си и да обиколи някои забележителности.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация