Миланов с асистенция за Фехервар

22:19
Миланов с асистенция за Фехервар

Националът Георги Миланов даде своя принос за МОЛ Фехервар, но отборът му изпусна победата при визитата си на Залаегерсег в двубой от 11-ия кръг на унгарското първенство. Гостите направиха обрат от 0:2 до 3:2, но в последните секунди на добавеното време получиха попадение, което ги лиши от трите точки.

Гергей Бобал вкара два гола за домакините още до 25-ата минута, а между тях Миланов получи жълт картон. В 51-ата минута Лоик Него намали с глава, а в 53-ата Миланов подаде с едно докосване към Армин Ходжич, който прати топката в мрежата. Появилият се на мястото на българина Марко Футач изведе МОЛ Фехервар напред в 83-ата минута, но в самия край Зоран Лесяк подели точките. 

Академия Пушкаш с Камен Хаджиев прекъсна добрата си серия и загуби у дома от Хонвед. По този начин отборът на българския защитник пропусна да се нареди в групата на лидерите и заема четвърто място с 20 точки.

В дербито на кръга Ференцварош направи 1:1 у дома с изненадата на сезона Мезьокьовешд-Жори. По този начин и двата отбора събраха по 23 точки, колкото има и МОЛ Фехеервар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация