Кошмарна травма беляза мач от Висшата лига (видео)

20:56
Кошмарна травма беляза мач от Висшата лига (видео)

Много тежка контузия на Андре Гомеш шокира фенове и играчи по време на двубоя между Тотнъм и Евертън, завършил 1:1. В 77-ата минута Хюн-Мин Сон влезе опасно на португалеца, като при падането Гомеш се сблъска със Серж Орие. Според първоначалните информации той е със счупен глезен. Кракът му бе в неестествено положение след инцидента, а телевизиите не пуснаха повторения, тъй като кадрите бяха ужасяващи.


След като видя последствията Сон неудържимо се разплака. Съдията междувременно му показа червен картон, а той бе изведен от терена. Орие също бе шокиран от случилото се, а играта бе спряна за няколко минути, докато Гомеш не бе изнесен под аплодисментите на публиката.


Преди инцидента Деле Али даде преднина на Тотнъм в 63-ата минута, като лондончани бяха много близо до така ценна победа. Тя обаче им се изплъзна в самия край. В седмата минута от даденото 12-минутно продължение влезлият като резерва Ченк Тосун изравни.


Двубоят бе изпълнен с прекъсвания. Две от тях бяха дълги разглеждания с ВАР на ситуации за дузпа, като и при двете не бе отсъден наказателен удар. Едната бе след падане на Сон в наказателното поле, а другата за игра с ръка на Деле Али.


Резултатът не е добър и за двата отбора, които се представят далеч под очакванията от началото на сезона. “Шпорите” са 11-ти с актив от 13 точки, колкото има намиращия се веднага пред тях Манчестър Юнайтед. Евертън пък е 17-и и само три точки го делят от първия отбор, намиращ се в зоната на изпадащите.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация