Легендарният Джейми Уилямс изнесе леция на левскарите

13:59
Легендарният Джейми Уилямс изнесе леция на левскарите

Голяма част от футболистите и треньорите на Левски се срещнаха днес с една от легендите на професионалния американски футбол и Супербоул, холивудски актьор и предприемач Джейми Уилямс. Наставникът Петър Хубчев, заедно със своите помощници, директорите в клуба Павел Колев и Ивайло Петков, както и шефът на детско-юношеската школа Йончо Арсов присъства на лекцията му в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов". От играчите лекцията изслушаха само Хали Тиам, Станислав Костов, Франко Мазурек, Найджъл Робърта Филипе Нашименто и Насиру Мохамед.

Изпълнителният директор на клуба Павел Колев подари на Уилямс фланелна на Левски с неговото име и №81, след което остави госта да започне своята лекция.

Джейми Уилямс е автор на една от най-известните мотивационни речи в киното. Тази в която героят на Ал Пачино във филма на Оливър Стоун "Всяка една неделя", надъхва играчите си преди финал на Супербоул. Освен това легендата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младите хора как да превръщат мечтите си в реалност. Освен това легендата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младите хора как да превръщат мечтите си в реалност. Именно поради това Уилямс изгледа и тренировъчното занимание на част от юношите тази сутрин на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация