Кеч звезда осинови българче от Сливен

11:52
Кеч звезда осинови българче от Сливен

Една от най-големите звезди в кеча Кърт Енгъл осинови дочака пристигането на българчето, което осинови. Олимпийският шампион по борба от Атланта 1996 г. и съпругата му вече се радват на компанията на тийнейджъра Иван от Сливен след продължили близо 18 месеца процедури по оформяне на документацията и отпътуването на детето.

Здравенякът от САЩ през юни дори пристигна у нас, за да се увери, че всичко с документацията на новия член на семейството му е наред. Енгъл и съпругата му дори наели учител, който да обучава Иван, който ще носи вече и името Джоузеф, на английски език.
Сега кечистът явно е решил да прави момчето спортист, след като веднага го вкара в залата и се зае да го тренира. В социалните мрежи Кърт Енгъл показа как с българчето се потят вече във фитнеса.

"Джоузеф е новият ми партньор в тренировките", написа кечистът в Инстаграм.

"Наистина е невероятно. 15-годишният ни син вече е при нас и се приспособява към живота в Америка. До момента имаше много трудности", разказа Кърт Енгъл пред "TMZ".

"Страхотно хлапе е, специално дете. Решихме със съпругата ми, че вече не искаме бебе, а по-голямо дете. Това ще е последното ни дете", каза с усмивка Енгъл. Той и съпругата му имат още един син, както и четири дъщери.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация