Ръководството на Наполи ще съди футболистите си

19:07
Ръководството на Наполи ще съди футболистите си

От Наполи излязоха с официално изявление, от което става ясно, че клубът ще предприеме съдебни действия срещу своите футболисти за неподчинение след снощния двубой с Ред Бул Залцбург от Шампионската лига, завършил 1:1.

Веднага след края на срещата играчите трябваше да заминат на тренировъчен лагер до съботния си мач с Дженоа в Серия “А”. Те обаче не спазили нареждането на клубния президент Аурелио Де Лаурентис и се прибрали по своите домове. Наставникът на тима Карло Анчелоти, който преди това открито изрази несъгласието си с това решение, пък отказа да говори пред медиите след края на снощния двубой.

“По отношение на поведението на първия ни състав във вторник вечер клубът заявява, че ще защити своите икономически и дисциплинарни интереси, активи и имиджови права пред всички компетентни юрисдикции. Клубът също така иска да изясни, че отговорността за решението за тренировъчния лагер беше поверена на наставника Карло Анчелоти. Няма да има повече медийни изявления в близкото бъдеще”, се казва в съобщението на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация