Уникален гол в края прати Юве на осминафинал (видео)

21:54
Уникален гол в края прати Юве на осминафинал (видео)

Ювентус победи Локомотив Москва с 2:1 като гост в среща от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Преди почивката се разписаха Аарън Рамзи (4') и Алексей МиранчукАлексей Миранчук (12'). Дъглас Коста заби уникален гол в добавеното време на мача и така донесе победата на Старата госпожа. 


Ювентус поведе още в 4-ата минута, когато след пряк свободен удар на Роналдо вратарят Гилерме изпусна топката, която мина между краката му, а Рамзи я добута във вратата от голлинията и така попадението беше записано на неговото име. Това е и гол номер 300 за торинци в историята на Шампионската лига.


Домакините обаче не се забавиха и изравниха едва осем минути по-късно. Тогава Миранчук засече центриране с глава, като ударът му срещна страничната греда, но при добавката си беше точен за 1:1. В 22-ата минута той можеше да стигне до своя втори гол в мача, но от няколко метра с глава насочи топката над вратата. В 33-ата Гилерме изби в корнер шут от воле на Гонсало Игуаин.

 

В 56-ата минута Гилерме изби удар на Роналдо от границата на наказателното поле. В 78-ата Бонучи от голлинията спря изстрел на Жоао Марио.

Така се стигна до втората минута от даденото от рефера четириминутно продължение на редовното време. Дъглас Коста, който се бе появил на терена като резерва, получи топката на левия фланг и премина през цялата отбрана на Локомотив, реализирайки рядко красив гол. Така бе оформен и крайният резултат. Ювентус събра 10 точки и се класира за осминафиналите на турнира. 


ЛОКОМОТИВ (МОСКВА) - ЮВЕНТУС 1:2

0:1 Рамзи (4')
1:1 Миранчук (12')
1:2 Коста (90+3')

 

Локомотив (Москва): Гилерме, Игнатиев, Хьоведес, Чорлука, Рибус, Жемалетдинов, Криховяк, Баринов, Марио, Миранчук, Едер

 

Ювентус: Шчесни, Данило, Бонучи, Ругани, Сандро, Кедира, Пянич, Рабио, Рамзи, Игуаин, Роналдо

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация