Лилия Стефанова отговори на Николета Лозанова

07:23
Лилия Стефанова отговори на Николета Лозанова

Една от психоложките на националния отбор по футбол Лилия Стефанова отговори на нападките на плеймейтката Николета Лозанова.
Стефанова и колежката й Кети Вандова станаха обект на подигравки от страна на Лозанова, която качи в социалните мрежи колаж, показващ разликата между българските и чуждестранните спортни психолози.

Пред “ България Днес” Стефанова разкри, че е получила съобщения от Лозанова, която е половинка на вратаря Николай Михайлов.

“Писа ми, че нашата визия изобщо не кореспондирала с изпълняваната от нас длъжност. Като стайлинг и като маниери, каквото и да означава това. Но всеки знае, че тя е жената с най-богат футболен опит в България. Само че ние, за разлика от нея, нямаме сексуален опит с играчите. Човек без никакво образование, който постоянно се снима гол, да коментира футбола, психология и нас, това е  смешно”, казва Стефанова, която е завършила психология, национална сигурност, международна сигурности и психотерапия.

“Защо тези нападки идват сега? Нашето желание е да продължим работа с националите. Втрещена съм от тази публикация на Николета и не виждам какво точно иронизира. Психолозите трябва да са амо мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно”, заявява още терапевтката на националите.

Нейната версия е, че Николета изпитва някаква ревност.

“Николай Михайлов си идваше на груповите посещения, а на Тодор Неделев не сме му видяли очите. Не е имало напрежение или конфликти с Михайлов. Възможно е Николета да ревнува. Това, което се случва в човешката глава е необятно. Всеки може да има някакви вътрешни конфликти или комплекси. Очевидно тя преживява нещо сериозно”, анализира Стефанова, която е категорична, че националите имат нужда от специализирана помощ особено след тежката загуба от Англия с 0:6 в последния си мач от евроквалификациите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация