Трима подновиха тренировки с Ман Юнайтед

08:18
Трима подновиха тренировки с Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр получи добри новини преди гостуването на Шефилд Юнайтед този уикенд, след като защитниците Люк Шоу и Аксел Туанзебе, както и халфът Неманя Матич подновиха тренировки.

Левият бек Шоу не е играл за “червените дяволи” от края на август насам, когато получи травма в бедрото по време на загубата от Кристъл Палас на “Олд Трафорд”, като възстановяването му премина доста по-бавно от очакваното. Той вече тренира на пълни обороти, но надали ще е готов за двубоя в неделя. С основната група на базата в Карингтън се подготвяха още Туанзебе и Матич. Централният бранител получи контузия на бедрото по време на загрявката преди дербито с Ливърпул през октомври, докато сърбинът не е играл от нулевото равенство с АЗ Алкмаар в Лига Европа в началото на миналия месец. Завръщането на Матич може да е от голяма помощ за Солскяр, тъй като титулярният централен полузащитник Скот Мактомини е под въпрос за двубоя с “остриета” заради проблем с глезена.

Халфът Пол Погба и десният бек Диого Дало напредват с възстановяването си, но имат нужда от още време и със сигурност няма да бъдат в групата за двубоя с Шефилд Юнайтед. След наказание за “червените дяволи” се завръща опитния бранител Ашли Йънг.

Манчестър Юнайтед гостува на Шефилд Юнайтед в неделя от 18:30 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация