Продължават кадровите проблеми в Берое

08:29
Продължават кадровите проблеми в Берое

Сериозни кадрови проблеми са затрупали Берое в последно време. Във всяка линия, като се изключи вратарският пост, има контузени състезатели. На заралии им предстои гостуване на Дунав в неделя. Двубоят в Русе е от 15:15 часа.

Бранителят Ерол Алкан (25 г.) е напуснал вчерашната тренировка заради контузия. Той е почувствал болка и не е могъл да продължи. Това поставя под въпрос присъствието му на терена през уикенда. Вариант за негов заместник е Виктор Генев, който се завърна в игра в паузата - в контролата с Ботев Гълъбово. Този сезон Алкан е непоклатим титуляр, като е взел участие в 15 от 16-те шампионатни срещи. Бил е сред стартовите 11 в 14 от тях. През миналата пролет Алкан също беше неизменна част от тима, пише "Тема Спорт".

Почти сигурно за Русе няма да пътува крилото Педро Еуженио (29 г.). Португалецът вчера се готвеше отделно от основната група и няма изгледи да е готов за неделя. По-скоро Димитър Димитров-Херо ще реши да съхрани здравето му. Този сезон Еуженио не за първи път има здравословни проблеми. Той е записал 12 участия, но е играл само 800 минути и е бил титуляр 10 пъти. Има 3 гола, но последният му е от 10 август - при 3:1 над Левски на “Герена”.

До голяма степен аут за Дунав е и халфът Карлос Охене. Той е смятан за основна фигура от Херо, но още не е взел участие в мач под негово ръководство. Ганаецът е в лазарета от близо два месеца. За последно игра при 0:2 от Черно море на 4 октомври. Преди това беше титуляр 11 пъти.

мача в Русе пропуска централният нападател Зоран Йосипович, който още не е напълно възстановен от разтежение. Известни проблеми в последно време са имали също крилото Вандерсон и голмайсторът Мартин Камбуров, но и двамата би трябвало да са на линия за Дунав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация