Лечков: Жребият е доста благоприятен

15:47
Лечков: Жребият е доста благоприятен

Първият вицепрезидент на БФС в оставка Йордан Лечков коментира пред Sportal.bg жребия за плейофите на Лигата на нациите. Той го определи за благоприятен, като също така подчерта, че трябва да се мисли първо за мача с Унгария и едва след това за евентуалния финален плейоф на "Васил Левски".

“За мен жребият е доста благоприятен. Искам да подчертая, че първо трябва да се концентрираме върху първия мач с Унгария, а после да гледаме втория мач. Дано момчетата си свършат работата и да има подкрепа от публиката. Мисля, че унгарците, румънците и исландците са на нашето ниво. Това беше идеята на УЕФА за този турнир - ето, дава се възможността да се играе бараж за класиране на европейско първенство. Да се концентрираме първо върху Унгария, след това ще мислим за другите отбори.

Оставили сме треньорското ръководство да си взима решенията кого ще вика. За мен всички футболисти са важни. Ивелин Попов нито ме е питал дали ще се отказва, нито дали ще се връща. Надявам се за мачовете да имаме подкрепа от публиката. Все пак част от тези момчета биха Холандия, биха Швеция. Самият факт, че говорим на тази тема, значи, че са си свършили работата в квалификациите, предните треньорски ръководства също”, заяви Лечков.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bogomil4o
24.11.2019 00:59

Да,бате Данчо,благоприятен щеше да е преди 25 години,когато ти Ицата,Балъка,Емо,Трифон и другите ги мачкахте всички като презрял домат.Сега времената са други,младите са неподготвени за такива срещи!