Ивелин Попов: Голям шанс

15:56
Ивелин Попов: Голям шанс

Досегашният капитан на България Ивелин Попов коментира пред Sportal.bg жребия в Нион, който определи “лъвовете” да приемат Унгария в полуфинала на 26 март, а при успех да са домакини на финал срещу победителя между Исландия и Румъния. 

“Още преди жребия прогнозирах, че и двата мача ще сме домакини. Обсъждахме го с момчетата и се радвам, че така се случи. Това наистина и голям шанс България да се класира на голям форум след пауза от 16 години. Не бива да изпадаме в еуфория, тъй като противниците са много силни отбори, който натрупаха доста точки в последните квалификации. Шансовете са ни големи, но трябва разумно да се подходи и да не се изпада в невиждана еуфория”, коментира Попов.

32-годишният играч отказа да коментира решението си да спре с изявите си с националната фланелка след 90 мача и 16 гола.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bogomil4o
23.11.2019 17:40

Добре се отказа момчето,нека се даде път на по-младите. А относно жребия,според мен нямаме шанс. Просто не сме дорасли за подобни големи форуми-това е истината,колкото и да не си го признаваме всички.