Хърн урежда бой между Роби Уилямс и Лиъм Галахър

11:30
Хърн урежда бой между Роби Уилямс и Лиъм Галахър

Боксовият промоутър Еди Хърн полага усилия да сбъдне мечтата на много фенове на поп и рок музиката във Великобритания, като изправи един срещу друг на ринга певците Роби Уилямс и Лиъм Галахър.

Бившият член на бой групата Take That и екс-вокалистът на Oasis открито враждуват вече две десетилетия, като размяната на обиди често ражда култови реплики, превърнали се в градски фолклор на Острова. След като Хърн организира двубой между влогърите KSI и Логън Пол, Роби Уилямс призна, че е говорил с промоутъра за организирането на такъв двубой и той е готов да го направи. 

„Обичам да се боксирам, справям се добре. Участвал съм в различни неща през кариерата си, като Soccer Aid, където се преструвам на футболист. А като съм на сцената се преструвам, че съм певец. Просто искам да изпитам различни неща, боксирам се и обичам усещането, а ако мога да си избера срещу кого да се бия, то това би бил Лиъм Галахър. Имаме се закачка от 90-те. И двамата се движим в едни и същи среди, но не бих казал, че сме точно приятели… Не ми отговори на поканата, два пъти. А наистина ми се иска да го направи. Говорих с Еди Хърн, той е навит да организира нещата“, каза Роби Уилямс. На въпрос дали евентуален такъв двубой би бил с благотворителна цел, певецът отговори с усмивка: „Не“.

boec.bg

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация