Тен Хаг: Бяхме перфектни

13:18
Тен Хаг: Бяхме перфектни

Старши треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг определи победата с 2:0 над Лил като гост като напълно заслужена, но въпреки добави, че не е доволен от всичко, което са показали играчите му.

"Най-щастлив съм от победата. През повечето време се защитавахме добре, но им оставяхме твърде много свободно място, в което да се движат и да създават опасности. Трябва да работим върху това. Иначе победата ни е напълно заслужена. Вкарахме два чудесни гола и можехме да ги увеличим с още няколко. Победата е резултат от доминацията ни, макар и съперникът ни да имаше шансове, но това е нормално на такова ниво. Тактически бяхме почти перфектни", каза Тех Хаг след срещата.
 
"Срещу Валенсия ще играем за победа. Не можем да си позволим да излезем за равенство. Може би в края на мача ще играем за точка, но в началото трябва да излезем с нагласата за три", допълни старши треньорът на шампиона на Холандия.

В последния кръг в групата Аякс приема Валенсия, а Челси е домакин на Лил. Аякс ще се класира за осминафиналите, ако не загуби или Челси не спечели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация